Riverside House, Aberdeen

  • Project Sector:
    Office
  • Client:
    Aston Property Ventures
  • Project Value:
    £1m
Project Description

A new modern and dynamic double height entrance area incorporating break out space, informal meeting areas and a new reception.

Solution

A large headquarters building sitting on the banks of the river Dee, the existing entrance of which was underwhelming, tired and required work. The proposal was to create a new large, modern and light filled space, providing a dynamic feature entrance space, capable of acting as both reception, informal meeting space and break out area. The design created a large double height glazed box extension, with defined areas but maintaining an open feel.

Status

Construction subject to new lease agreement.

Related Entries